Daksolatie & gevelisolatie

Dak- en gevelisolatie

Uw dak isoleren

Dakisolatie of zoldervloerisolatie zijn ongetwijfeld één van de meest eenvoudigste en rendabelste ingrepen om uw woning te isoleren. Door deze isolatie bespaart u aanzienlijk op uw energiefactuur en stijgt uw wooncomfort.

Uw dak isoleren kan op verschillende manieren, en is afhankelijk van uw woning en uw wensen. Zelfs woningen met een afgewerkte zolderruimte, kunnen we perfect isoleren met behoud van de binnenafwerking. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en materialen.

Uw gevel isoleren

Ook via uw gevels kan er warmteverlies ontstaan. Bij nieuwbouwwoningen wordt deze isolatie onmiddelijk voorzien bij het optrekken van de woning, maar bij oudere woningen is dit vaak niet of beperkt aanwezig. Bij deze woningen kunnen we de vrijstaande gevels langs de buitenzijde isoleren waardoor de binnenafwerking en het woonvolume behouden blijft.

Om nadien de gevel opnieuw te bekleden, kan u kiezen uit verschillende materialen, zijnde sidings, leien, rockpanel, verschillende houtsoorten, en andere plaatmaterialen.